מתוך הכתבה של גיקטיים:
הדרך הטובה ביותר לוודא שזה לא קורה לכם היא פשוטה במיוחד. היכנסו להגדרות של ChatGPT ובטלו את הסימון של אפשרות ה-Improve Model for Everyone. ההגדרה הזו מופעלת כברירת מחדל עבור כלל המשתמשים, מהחינמיים ועד למנויי ה-Pro. ביטול ההגדרה ימנע מהחברה להעביר את הפרומפטים שלכם לבחינה אנושית, עם זאת, שימו לב שהשינוי יחול מעכשיו ולא באופן רטרואקטיבי על שיחות עבר שלכם. בעקבות התחקיר, החברה עדכנה את עמוד התמיכה הרלוונטי כדי להסביר טוב יותר את אופן ביטול האפשרות, אם כי העמוד עדיין לא מציין במפורש את העובדה שעובדי קבלן מקבלים גישה לפרומפטים.

